METAMORFNÍ TECHNIKA

Co může Metamorfní technika změnit - metamorfovat?

Úplně všechno, nač lze pomyslet.

Nemožnost otěhotnění, alergie, ekzémy, nemoci a zdravotní problémy (i dědičné nebo starého původu), různé závislosti, deprese, strachy, hyperaktivitu, ADHD, autismus, sebeovládání, neschopnost řešit životní situace a mnoho dalšího.

Metamorfní technika může být podporou pro těhotné, pro lidi v náročných životních situacích, při rekonvalescenci.

Metamorfní technika nemá žádné vedlejší účinky ani kontraindikace.

Je určena pro všechny věkové kategorie.

Následné změny jsou trvalého charakteru.

 

Jak se aplikuje Metamorfní technika?

Aplikace se provádí jemným dotykem na reflexních zónách páteře na chodidlech (vnitřní část od palce k patě na holé kůži), rukách (vnější část palce a zápěstí) a hlavě.

Pro dospělé je doporučeno 12 aplikací během 12 týdnů.  U dětí a některých dospělých (posoudit individuálně) mohou být aplikace častější než 1x za týden. Sezení trvá jednu hodinu u dospělých, u dětí je kratší (zase posoudit individuálně).

 

Jaký je princip metamorfní techniky?

Je to velice jemná a zároveň silná metoda, která uvolňuje emocionální, psychické, ale i fyzické bloky a zápisy. Aplikace Metamorfní techniky umožňuje tělu nastartovat samouzdravující proces. Tím přivádí člověka do komplexní harmonie. Jemné ošetření využívá inteligenci a schopnost regenerace každého organismu problémy vyřešit.

Někdy můžeme vnímat bloky jako odpor k tomu dát si čas a nechat se opečovávat.

Většina našich „problémů“ vzniká již v prenatálním stadiu – od početí do porodu včetně. Ale může se projevit až v dospělém věku. Metamorfní technika dává do rovnováhy následky těchto bloků z těhotenství a porodu, ale i jiné a to bez námahy a dlouhého hledání příčin.

Metamorfní technika je systém přechodu ze stavu nevědomosti k vědomému prožívání života, od nepravdy k pravdě.