MOJE CESTA

Prošla jsem a stále procházím cestou seberozvoje. Absolvovala jsem různé výcviky a kurzy (viz dole) a zjistila jsem, že nejsilnější a nejjednodušší cesta, jak dosáhnout změn a posunů v životě je pro každého jedince zcela individuální.

Mojí specializací je, že se nezaměřuji jen na jednu modalitu, ale najdeme s klientem cestu, která je pro něj rychlá, bezpečná a bez zbytečného utrpení. Tím započnou chtěné změny v oblasti života, na kterou se zaměříme: vztahy, práce – kariéra, finance, tělesná pohoda.

Výcviky a kurzy: Reiki I, II, III, Automatická kresba, Kvantování,  Breussova masáž, různé kurzy Access Consciousness, Léčení linie předků, Regresní terapie, Pránická terapie, Channeling, Kvantování, Metamorfní technika.

To, co mi přišlo samo: práce s různými energiemi, informacemi, záměry. Moji průvodci mi řekli, že jsem Průchodce (umožňuji průchod), jinak dnešním jazykem facilitátor.

 

Ještě k názvu webových stránek: Energetické lázně jsem tak nazvala proto, že mi přišla nejdříve práce s energií. Aby záměr nebo cokoliv jiného fungovalo, musí se napumpovat energií a pozorností.